Memoryday

Home Reaktie's Gastenboek

 

memoryday.gif - 11418 Bytes

 

Persbericht voor alle persdiensten. 6 november 1997

 

Beste fans van MARIA de LOURDES,

Onwaarschijnlijk en onwezenlijk bereikte ons het bericht dat onze geliefde vriendin, zangeres en ambassadrice van het Mexicaanse lied en de Mexicaanse cultuur plotseling is overleden. Woorden schieten mij helaas tekort. Ze was op weg naar haar geliefde Mexico toen ze op Schiphol plotseling onwel werd. Toegesnelde ambulance personeel konden niets meer voor haar doen.

Alles hield plotseling op ........

memoryday/fakkel.gif - 13045 Bytesmaria.jpg - 17484 Bytesfakkel.gif - 13045 Bytes

6nov.gif - 15410 Bytes

Zo begon in 1997 ons persbericht.

Nu vijf jaar later zijn we haar nog steeds niet vergeten. Ook platenmaatschappij Dureco heeft een grote inspanning gedaan en het resultaat mag er wezen: Een geweldige 4CD-box met op de vierde CD haar laatste concert in uitgerekend haar "tweede" vaderland Nederland. Dee2records heeft haar Antologia de la cancion Mexicana op 4 geweldige cd's gezet en in twee delen uitgebracht: Antologia de la Cancion Mexicana Deel 1 en Deel 2. Wij als Maria de Lourdes-fanclub zullen haar op onze FANCLUBDAGEN op gepaste wijze blijven herdenken.

 

Nu al weer vijf jaar geleden vierden wij samen met Maria de Lourdes, haar zoon Lazaro, haar broer RafaŽl, zijn zoon RafaŽl, accordionist Amador en Mariachi Los Morenos het 5 jarig jubileum van de Maria de Lourdes-fanclub. Dit feest waarbij enige honderden van haar fans aanwezig waren was een groot succes waarvan Maria de Lourdes en haar familie geweldig genoten hebben. Gelukkig hebben wij haar dit nog kunnen aanbieden. Deze avond was voor de Maria de Lourdes-fanclub een absoluut hoogtepunt. En wij weten dat MARIA de LOURDES dit ook zo heeft ervaren. Des te groter is het gevoel van verslagenheid en leegte, die wij, het bestuur en alle leden van de fanclub nu voelen en ervaren. De wetenschap dat wij haar nooit meer zullen ontmoeten en zelf horen en zien zingen bezorgt ons een niet te verwoorden gevoel van verdriet en pijn. Te gelijkertijd beseffen wij dat MARIA de LOURDES ons een schitterende muzikale erfenis heeft nagelaten, voor al haar fans waar ook ter wereld,  waarvan wij tot in lengte van dagen zullen kunnen genieten. Zij heeft zichzelf hiermee onsterfelijk gemaakt.

 

Wij als MARIA de LOURDES-fanclub kunnen en willen niets anders doen dan voortzetten wat zij ooit begonnen is.

 
beeld.jpg - 19454 Bytes

 
Wij zullen haar nooit vergeten.....

horizontal rule

 
                     U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan                    Contact@Maria de Lourdes-fanclub
Copyright © 2000 Maria de Lourdes-fanclub         Laatst bijgewerkt: 17 augustus 2010