Alle DVD's

Home Reaktie's Gastenboek

 

DVD Nr. 01:

 

De Stem Van Mexico, Maria de Lourdes 1997

Een videoverslag, op onze eerste DVD, van de viering van het 5 jarig bestaan van de María de Lourdes-fanclub in 1997 in Vianen. Dit zijn de laatste beelden van María de Lourdes voor zij op 6 november 1997, bij haar vertrek naar Mexico, op Schiphol plotseling overleed.

De video opnamen zijn belangeloos beschikbaar gesteld door Leon Zuidam.

 

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 02

 

Mexico-reis 2005

Beeldverslag van de schitterende Mexico-reis 2005, bestaande uit 2 DVD's

DVD 1, lengte ± 120 min., Mexico City, Veracruz, Tlacotalpan, Puebla.

DVD 2, lengte ± 180 min., Mexico City en de diverse herdenkingen en feesten.

 

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 03

 

Grupu Impulsor de la Música Representativa de México

 

Deze DVD bevat beelden van het 1e jubileumjaar van deze groep geleidt door María de Lourdes.

DVD 1, lengte ± 60 min.

DVD 2, lengte ± 60 min.

Deze DVD’s bevatten hoofdzakelijk beelde van andere Mexicaanse artiesten en een enkel nummer van María de Lourdes.

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 04

 

Con Luis Demetrio y otros programmas de television

 

DVD 1, lengte ± 60 min., bevat een vraaggesprek (vertaling bijgevoegd) met María de Lourdes en een bekende Mexicaanse componist. Dit gesprek wordt afgewisseld met muziek door María de Lourdes (10 nummers).

DVD 2, Lengte ± 33 min., bevat beelden van diverse TV optredens van María de Lourdes samen met andere grote artiesten uit Mexico (7 nummers van María).

 

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 05

 

Noches Tapatías

 

Deze DVD, lengte ± 100 min, bevat beelden van een special van María de Lourdes welke opgenomen is op diverse locaties in Mexico (8 nummers).

Tevens staan op deze DVD beelden uit het zeer populaire TV programma Lo Mejor de Noches Tapatías (20 nummers, waarvan 3 door María)

 

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 06

 

Nuestra Música

 

Deze DVD, lengte ± 85 min., bevat beelden van het TV programma Nuestra Música uit het Teatro de la Ciudad in Mexico City (17 nummers waarvan 6 door María)

 

 

 

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 07

 

Pastorelas

 

Pastorales zijn toneelstukken over het kerstverhaal in een vorm die in de 16e eeuw door de Franciscanen van Italië naar Mexico zijn gebracht, om de oorspronkelijke bevolking vertrouwd te maken met het verhaal over de geboorte van Christus.

DVD 1, lengte 80 min., is een voorstelling in 1983 in Guadalajara.

DVD 2, lengte 88 min., is een voorstelling, ook in de jaren 80 in Mexico City

Het toneelspel wordt afgewisseld met nummers door María de Lourdes.

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 08

 

15 septiembre ’91, Xalapa

 

Op deze DVD, lengte 87 min., staat een optreden van María de Lourdes met Grupo Impulsor in de hoofdstad van de staat Veracruz. Dit optreden wordt onderbroken door het uitspreken van “El Grito de la Independencia”. Dit wordt ieder jaar op 15 september om 23.00 uur in ieder stad en dorp gedaan om de vrijheidsstrijd tegen Spanje te herdenken.

 

 

 

 

 

horizontal rule

  DVD Nr. 09

 

Años 80

 

Deze DVD, lengte 73 min., bevat unieke beelden uit de jaren 80 van María de Lourdes, maar helaas niet van de beste kwaliteit. Toch zal de echte liefhebber van deze DVD genieten. Er staan een optreden in Cuba, een optreden in een restaurant in Guadalajara en optredens in diverse TV uitzendingen op.

 

 

 

 

 

horizontal rule

 

De DVD’s 03 t/m 09 zijn gemaakt van videobanden, dus huis tuin en keuken techniek, die bij een opruiming in het huis van María de Lourdes en Lázaro te voorschijn zijn gekomen.

Deze opnames, uit de jaren 80 en begin jaren 90, zijn zonder verdere montage en/of verbetering over genomen op DVD en laten dan ook op enkele plaatsen, vooral in de aanloop van de videobanden storingen zien, maar deze bederven het kijk en luisterplezier niet.

DVD 09 maakt hierop een uitzondering door wat extra storing in beeld en geluid te laten zien en horen, maar dit zal zeker de echte fan er niet van weerhouden om ook van deze DVD te genieten.

horizontal rule

DVD Nr. 10

 

Los Tales Por Cuales

 

Deze DVD, over genomen van een videoband, is een oude Mexicaanse film uit 1965 waarin María de Lourdes een kleine rol speelt en ook liedjes ten gehore brengt, het is een Mexicaanse western.

De speelduur van deze film is ±90 min., en de film is niet ondertiteld.

 

 

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 11

 

Una Golfa

 

Diana is ontslagen uit de club waar zij werkt en in contact gekomen met de trompettist Luis die haar zijn huis aanbiedt. Emilio is een maffioos, één die haar achtervolgt en dwingt om met hem te leven. Wanhopig en opgesloten, Diana vlucht en de zoektocht naar Luis ontketent de woede en jaloezie van Emiliano.

De speelduur van deze film is ±95 min., de film is Spaans-talig en niet ondertiteld.

 

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 12

 

Piernas de Oro

 

In een wielerwedstrijd wint Clavillazo van Estaban, degene die altijd de plaatselijke kampioen is. Kolonel Carcia beveelt een viertal te vormen met Clavillazo, Estaban en andere, om de Ronde van de Republiek te rijden, en waar Estaban alles probeert om Clavillazo te laten opgeven in de wedstrijd.

De speelduur van deze film is ±90 min., de film is Spaans-talig en niet ondertiteld.

 

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 14

 

Mexico-reis 2007

 

Reis met leden van de fanclub naar Mexico in het najaar van 2007. Deze reis is een eerbetoon aan de op 6 november 1997 in Amsterdam overleden Mexicaanse zangeres María de Lourdes.

DVD 1, lengte ± 120 min., diverse herdenkingen en feesten in Mexico City en Valle de Bravo.

DVD 2, lengte ± 100 min., diverse herdenkingen en feesten in Mexico City.

DVD 3, lengte ± 90 min., bezoek aan de steden Morelia en Patzcuaro

 

 

 

horizontal rule

DVD Nr. 15

 

Recordando a María de Lourdes

 

De DVD “Recordando a María de Lourdes” (Herinnering aan María de Lourdes) zijn live opnames van haar concerten in de Martinihal (Groningen 1994) en in de Doelen (Rotterdam 1996). Dit is het enige beeldmateriaal dat ooit gemaakt is van haar optredens in Nederland. María die in 1997 na haar concerten wilde terug reizen naar Mexico overleed op 59 jarige leeftijd op Schiphol. Op de DVD zingt zij haar allerbeste werken bijgestaan door de bekendste Mariachi orkesten van Mexico, solo gitarist Elias Torres, haar zoon Lazaro de Lourdes en de beroemde accordeonist Amador Lozano “El Cantavo”.

De DVD bevat als bonus materiaal vele foto’s uit het privé archief van Maria de Lourdes. Alle opnames zijn digitaal geremasterd.

De speelduur van deze DVD is ±70 min.

 

horizontal rule

                   Prijzen DVD Nr. 01                                                        Voor leden    € 20,00     voor niet leden    € 22,00

                   Prijzen DVD Nr. 02, 03, 04 en 07 (dubbel DVD's)         Voor leden    € 18,00     voor niet leden    € 20,00

                   Prijzen DVD Nr. 05, 06, 08, 09, 10, 11 en 12                Voor leden    € 14,00     voor niet leden    € 16,00

                   Prijzen DVD Nr. 14                                                        Voor leden    € 22,00     voor niet leden    € 24,00

                   Prijzen DVD Nr. 15                                                        Voor leden    € 19,00     voor niet leden    € 21,00

 Binnen Nederland inclusief verzendkosten.

horizontal rule

Bestellen via  Bestellingen 

met  vermelding van naam en nummer van de DVD['s].

Zodra het bedrag op bankrekening 3170894 tgv Maria de Lourdes-fanclub binnen is worden de bestelde DVD['s] zo spoedig mogelijk afgestuurd.

horizontal rule

                     U kunt een e-mailbericht met vragen of opmerkingen over deze website verzenden aan                    Contact@Maria de Lourdes-fanclub
Copyright © 2000 Maria de Lourdes-fanclub         Laatst bijgewerkt: 17 augustus 2010